Proiect  eTwinning

 ,,Let’s sing and dance NOT only for Christmas but also for Spring and nature!”

    Prof. Greta Cojocariu, clasa I E

          Argument:

         Schimbul de bune practici cu colegii din alte tari europene din cadrul proiectelor Comenius, Erasmus+, pe teme culturale si de diversitate culturală mi-a îmbogățit experiența didactico-profesională și culturală. Am invatat unele elemente noi de utilizare a noilor tehnologii ( tagul world cloud art, movie maker, BeFunky,

colorilo, padlet,) și am decis să implic elevii în colaborarea cu elevi de vârste asemănătoare din alte tări.

Proiectul eTwinning ,,Let’s sing and dance NOT only for Christmas but also for Spring and nature!”  s-a derulat din octombrie 2016 până în iunie 2017. Am fost unul din cei 20 de parteneri din 8 tari europene (Polonia, Grecia, Cipru, Spania, Ucraina, Finlanda, Bulgaria, Romania).

 

Scopul:

Îmbunătățirea abilităților de bază în limba engleză, lărgirea cunoștințele culturale, utilizarea tehnologiei digitale.

 

Obiective

– Învățarea de cântece în limba engleză în mod cooperativ,                                                                       – Schimb de cântece tradiționale de Crăciun și despre natură,                                                                              –  Comunicarea cu elevii din alte țări folosind limba engleză și mijloacele TIC,                                                                     – Îmbunătățirea abilităților de ascultare și vorbire în limba engleză prin cântece și făcând activități legate de cântecele pe care le învăță ( jocuri, plimbări in natură, desene).

 

etw_qualitylabel_100479_ro (1)

etw_europeanqualitylabel_100479_ro